З 4 жовтня почнеться громадське обговорення проекту забудови території, обмеженої вулицями Харківське шосе, Європейської, Автобазовська та проїздом - там заплановані багатоповерхівки на 253 квартири.

На місці знесеного корпусу заводу «Знамя» побудують багатоповерхівки та підземний паркінгНа засіданні виконкому Полтавської міськради затвердили рішення «Про проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проекту детального плану території кварталу, обмеженого Харківським шосе, вулицями Європейської, Автобазовська та проїздом».

Головний архітектор Полтави Микола Шевельов повідомив, що відповідне рішення ухвалене 15 вересня 2017 на 12 сесії Полтавської міськради. Будівництво відбудеться на місці, де раніше стояв занедбаний корпус заводу «Знамя» і який знесли в січні цього року. На цій території з'являться багатоповерхівки на 253 квартир (загальна площа 19 тис. м²) та нежитлова забудова - площею 3 тис. м. Також на території побудують підземний паркінг на 85 автомобілів.

На місці знесеного корпусу заводу «Знамя» побудують багатоповерхівки та підземний паркінг

На місці знесеного корпусу заводу «Знамя» побудують багатоповерхівки та підземний паркінг